a

طراحی شده توسط سپنتا

8:00 - 19:00

ساعات کاری : شنبه تا پنجشنبه

تماس با ما

09123056430

اینستاگرام

تلگرام

جستجو
فهرست
 
خانه > مقالات  > قیمت کمپرسور دیزلی چقدر است؟

قیمت کمپرسور دیزلی چقدر است؟

قیمت کمپرسور دیزلی

قیمت کمپرسور دیزلی چقدر است؟ چه فاکتور هایی بر قیمت کمپرسور تاثیر دارد؟

در مطالب قبلی شما را با نحوه خرید چکش برقی اشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این خصوص به دست آورید.

کمپرسور هوای دیزلی انتخاب ایده آلی برای یک پیمانکار، کشاورز، دامدار یا سایر مشاغلی است که به منبع قدرتمند و قابل اعتماد هوای فشرده در مکان هایی که برق در دسترس نیست نیاز دارند. در حالی که کمپرسورهای هوای برقی و گازی قابلیت حمل مشابهی را با کمپرسورهای دیزلی ارائه می ‌دهند، فناوری هوا با انرژی دیزل خروجی قدرتمندی را ارائه می‌دهد که برای کاربردهای صنعتی و سنگین‌ تر لازم است. این راهنمای خرید به بررسی مزایای کمپرسورهای هوای دیزلی، آنچه که باید قبل از خرید آن بدانید و چقدر می‌ توانید بپردازید، می ‌پردازد.

مزایای کمپرسور هوای دیزلی

هنگام خرید کمپرسورهای هوای احتراق داخلی، انتخاب بین کمپرسورهای بنزینی و دیزلی ممکن است بی اهمیت به نظر برسد. با این حال، کمپرسورهای هوای دیزلی دارای مزایایی نسبت به همتایان خود با سوخت گاز هستند، از جمله:

ایمنی: در مقایسه با بنزین، گازوئیل کمتر قابل اشتعال است و احتمال اشتعال ندارد.

راحتی: عمر ذخیره سازی دیزل بیشتر از بنزین است و به طور گسترده در سایت های ساخت و ساز در دسترس است.

سهولت مالکیت: موتورهای دیزلی نسبت به موتورهای بنزینی به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند و عمر مفید بیشتری دارند.

کارایی: همانطور که یک وسیله نقلیه دیزلی مایل بیشتری در هر گالن نسبت به وسایل نقلیه گازسوز به دست می آورد، کمپرسورهای هوای دیزلی نیز نرخ مصرف سوخت بهتری نسبت به کمپرسورهای گازی دارند.

حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
رعایت نکات ایمنی در استفاده از چکش برقی

انعطاف پذیری: افزایش سوخت های زیست دیزل تجدید پذیر مانند روغن نباتی فرآوری شده به این معنی است که یک کمپرسور هوای دیزل می تواند به طور فزاینده ای فرآورده های غیر نفتی را به طور کامل دفع کند.

نحوه اندازه گیری کمپرسورهای هوای دیزلی

قبل از انتخاب کمپرسور هوای دیزلی، بسیار مهم است که بدانید به چه ابزار و ماشین‌هایی هوا را تامین می‌کند تا بتوانید فشار هوا (فوت مکعب در هر متر یا CFM) و جریان هوا (پوند بر اینچ مربع یا PSI) را محاسبه کنید. برای انجام این کار، باید الزامات CFM و PSI را برای هر قطعه از تجهیزاتی که باید از کمپرسور خارج شود، جمع آوری کنید. به عنوان مثال، سازنده هر ابزار نیازی مانند ‘5 CFM در 100 PSI’ را تامین می کند.

پس از استخراج نیازهای CFM و PSI خود، شروع به خرید کمپرسورهای هوا کنید که بتوانند جریان و فشار هوای کافی را تامین کنند.

قیمت کمپرسور دیزلی

براورد قیمت کمپرسور دیزلی

قیمت های زیر فقط برای ارائه یک نمای کلی از قیمت کمپرسور هوای دیزلی در کشور های دیگر در نظر گرفته شده است. به خاطر داشته باشید که قیمت های واقعی بسته به فروشنده و محل خرید می تواند کمی متفاوت باشد.

یک کمپرسور هوای دیزلی 6 اسب بخاری (HP) با توان تولید 18.6 CFM و 125 PSI حدود 750 تا 1250 دلار قیمت دارد.

یک کمپرسور هوای دیزل با موتور دو مرحله ای 13 اسب بخار، مخزن 30 گالن و 25.25 CFM @ 100 PSI تقریباً 2000 تا 2500 دلار قیمت دارد.

یک کمپرسور دیزل با 10 اسب بخار، موتور 2 مرحله ای، اینترکول شده، مخزن 30 گالن و 18.9 CFM @ 250 PSI تقریباً 5000 تا 6000 دلار قیمت دارد.

حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
خرید چکش برقی در سال 1401

یک کمپرسور دیزل 10 اسب بخاری مارپیچ ساخته شده توسط Ingersoll Rand با مخزن 120 گالن، ‘Total Air System’ و 34 CFM @ 150 PSI حدود 7000 تا 8000 دلار قیمت دارد.

یک کمپرسور هوای دیزلی مارپیچ چرخشی قابل حمل بکسل با قابلیت حدود 180 260CFM تقریباً 14000 تا 20000 دلار قیمت دارد.

یک کمپرسور دیزل توربوشارژ سنگین که برای استخراج معدن، راه آهن و ساخت و سازهای سنگین طراحی شده است ممکن است 25000 تا 30000 دلار یا بیشتر هزینه داشته باشد.

با توجه به طول عمر آنها، بازار بزرگی برای کمپرسورهای هوای کارکرده دیزل وجود دارد که بسته به نیاز شما قیمت آنها از حدود 500 دلار تا 50000 دلار یا بیشتر است.

برای اطلاع دقیق از قیمت کمپرسور دیزلی با کارشناسان ما با شماره  02133753929 در تماس باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید

5 − 2 =

با ما در تماس باشید